24 Şubat 2009 Salı

beni çok sev..

Beni çok sev,
Öyle çok sev ki beni,
Şaşırt ..
İnanmak istiyorum,
Beni benden daha çok sevebilecek bir insan olduğuna..
Bak bana,
Gözlerime bak,
İçinde çırılçıplak
Seni bekleyen ruhumu
ve
İyileştirdiğin yaraların izlerini göreceksin…
Seni sevmek istiyorum..
Çok hem de
Sende çok sev beni..

23 Şubat 2009 Pazartesi

sdlkflsdflsdkfsldfk !

Bayadır uğramıyorum buralara ..
Anlatıcak fazla bişeyim yoğğğ yoğğğ.
Hiç mi değişik bişey olmaz lan ? he ??
Hadi cevap versenee ?!
Bekliyorum..!
Bak sende cevap veremiyosun.
Bende bu sorunun cevabımı henüz bulamadım.
.....

Kitap okuyorum.
Evet ben bir kitap okuyorum.
Hemde iki tane.
1. Mehmet Coşkundenizin Sen git aşk bana kalsın
2.İpek Ongun bir genç kızın gizli defteri..

İpek Ongunu hocanın ısrarı üzerine okuyorum.
Harika bi kitap.
Çok sürükleyici..

Mehmet Coşkundeniz ...
Adamamım beniiiimm =D

....

Sağa çok güzel bi haberim vaaarr !
4 Mart Çarşamba günü istanbula liselere gezimiz var.
hı hı aynen öyle var.
O kadar heycanlıyım ki sorma gitsin.. !!!
30 ytl...
Para bulursam gidebilirim.
(ki okadar çok istiyorum ki gitmeeeekkk ! )

........

Neee ! Neee !!
Bana Bağıramazsın !
Evet bağıramazsın !
Bi kaç gün Yazmamış olabilirim.
Hergün yazıcak değilim ya hıh !
Ya tamam sus !
Daha sık Uğramaya çalışıcam buralara söz söz !
(travesti sözüüüü =D )
Hey susucakmısın polis çağırıyım mı he ?
Nedersin ?
Seni Lanet olası sürtük !

......

17 Şubat 2009 Salı

Seni İstiyorum...Şimdi !

Seni İstiyorum, Şimdi!
Hiçbir duygumu ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil.
Aşk zamana meydan okur; ama, sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru.
Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için?
Kaç gece geçti hesaplasana…Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti. Neler yapabilirdik, neler yaşayabilirdik düşünsene…
Her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle. Sevişmekten yorgun düşmüş bedenini öpücüklerle yeni güne hazırlayabilirdim. Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün.
Bu kentin sokaklarında el ele dolaşabilirdik. Girmediğimiz sokak kalmazdı. Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni.
Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik. Sonra bir filme gider, bir kitap okur, bir martının bir lokma simit kapabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik.
Paylaştığımız her anı, beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı. Özlerdik birbirimizi delicesine. Bir saati yalnız geçirsek, bir sonraki saati iki saatlik yaşardık, arayı kapayalım diye.
Peki biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik. Her an aşkı yaşamak varken, her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kâşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkûm ettik birbirimizi.
Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık. Sana huzur vaat etmiyorum. Aşkta huzur arayan yanılır. Ben tutkunun, en koyu sevdanın sözcüsüyüm. Onlar adına konuşuyorum. Yarını olmayan zamanlarda erimek adına konuşuyorum.
Gözlerinin içine bakıp “Seni Seviyorum” demek istiyorum. Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum. Kokunu içime çekmek, teninin sıcaklığı ile irkilmek istiyorum. Yaşama senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum.
Seni istiyorum ey yar, canıma bir can daha katmak için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için.
Seni istiyorum, yarın, öbür gün, öbür hafta, öbür ay, öbür yıl değil….Şimdi!


Mehmet Coşkundeniz ...

Mehmet Coşkundeniz... =)

Lan bloooggg bu aralar mehmet coşkundenize taktım.
nedendir bilinmez ....

14 Şubat 2009 Cumartesi

Japonum,Japonsun,Japon =D





takato tutamoji ..
kashichikime arikutokitotaku zukanotomimika memotodoaridomikazi =D
=D


* A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu * G- ji * H- ri * I- ki * J- zu * K- me * L- ta * M- rin * N- to * O-mo * P- no * Q- ke * R-shi * S- ari * T-chi * U- do * V- ru * W-mei * X-na * Y- fu * Z- zi

13 Şubat 2009 Cuma

Demekki Neymişşş ?!

Bir kuş; soğuk bir kış gününde, yiyecek bulabilmek icin kanat çırpipduruyormus. Hava o kadar ayazmış ki; minik kuş dayanamayip karın üstünedüşmüş. Kuş, çaresiz soguk karın üstünde ölümü beklerken, ordan gecenbir inek kuşun üstüne sıçmış. Kuş öyle bir sinirlenmişki, kanatlaridonmamiş olsa, kalkip inegi dövecek....Birde bakmis ki; bokun sicakligi ile kanatlari cözülmüs, yaşama dönmüs.Öyle bir sevincle ötüyormuski, ordan gecen bir kedi bunun sesiniduymus ve boku eşeleyip kuşu cikarmis. Kuş buna cok sevinmiş, tamkediye tesekkür edecekmiş ki, kedi onu yemiş..Demekki neymiş:1- Her üstüne sıçanı düsman sanma !2- Seni her boktan cikarani dostun sanma !3- En önemlisi, Bokun icinde mutluysan sesini cikarma !

İlginçççççç !




HamanBöcüüüüüü ! =O







Iyyy Bloooooggg bugün temizlik yaparken,odamdaki halıyı kaldırırken halının altındaan hamamböceğii çıktıııııı (iğreenççççç)) Kalıyı kapatıp üstünde tepindim bi kaç kere.
Sonra halıyı kaldırıp baktığımda hamamböceği gebermiştiii (oooohhh ! ).
Makineyi çalıştırıp aldım ..
Makineyi büyük bi iğrençlikle tutuyodum.
Kalıyı kaldırırkende korka korkaaaa!!!!
Nefreeeeeeeeet !!
Bu Konu üzerine bi espiri patlatıyım bari.
En temiz böcek Hangisidir ??
-- HAMAMböceğiiiiii !!


8 bebeği böyle taşımış ...


Bir batında 8 bebek dünyaya getirerek bütün dünyanın konuştuğu kadın haline gelen Nadya Suleman'ın doğumdan öncek fotoğafları ortaya çıktı.
33 yaşınadaki kadın daha önce de 6'tız doğurmuş ve her iki doğmunu da sunni döllenme yöntemiyle gerçekleştirdiği için bir çok tepki almıştı.
Bekar olmasına rağmen 14 çocuğu olan kadın doğum fırsatçılığı yapmakla ve şöhret olmaya çalışmakla suçlanırken kendisi ise tek çocuk olduğu için geniş bir aile özlemi içinde olduğunu söylemişti...

İngiltere'yi karıştıran 13'lük Baba .!



İngiltere'yi karıştıran 13'lük baba
İngiltere'yi sarsan skandal 13 yaşında baba olan Alfie'nin ilginç hikayesi. 13 yaşında olan Alfie Patten adeta 8 yaşında.İŞTE ÇOCUK BABA VE ÇOCUĞUAlfie Patten bir üst sınıfta okuyan 15 yaşındaki kız arkadaşını hamile bıraktı.4 gün önce kız arkadaşının doğum yapmasıyla baba olan 13 yaşındaki bebek yüzlü küçük çocuk, çok iyi bir baba olacağını iddia ediyor.
---------
Maisie Roxanne adı verilen bebeğin babası olan Alfie Patten, cebinde para olmamasından bazen babasından harçlık olarak 10 pound (23 TL) aldığından yakınıyor. Annesi ile birlikte Esatbourne'de yaşayan bebek yüzlü baba, sadece bir gece birlikte olduğu kız arkadaşıyla bir aile kurmayı istiyor.İŞTE ÇOCUK BABA VE ÇOCUĞUKız arkadaşıyla birlikte olduktan 12 hafta sonra, Chantelle Steadman'ın midesiyle lgili şikayetleri nedeniyle doktora giden 'genç çift' bir bebekleri olacağını öğrenmiş.

11 Şubat 2009 Çarşamba

Siiiiiiiimmmmssssssssssssssssss =D





Naber leyn.
Ben iyiyim dünden daha da iyiyim.Hatta çok çok iyiyim. Hatta hatta süperim. =P
Bugüüüün hayatımda oynadığım ve asla vazgeçemediğiiiiiiimmmmm,küçük bişey olmasına rağmeeeen beni çoooooooook mutlu eden bi oyun yükledim...
Neymiii !
Tabikide The Sims :)

10 Şubat 2009 Salı

Laaan !


Lan blooog !
Dün sana kabus diye anlattığım olay gerçekmiş laan !
Bugünde aynı şeyler oldu !
Aboooov !!
-

Bugün bişi oldu.
Ne mi oldu .
Müzik dersinde kalorifer tarafında oturuyodum.
Sırtımı dayamıştım.Hoca gördü ve kızdı bana :O
(Onu Mahkemeye vericem.Kimse bana bağaramaz :P )
Hoca = gel bakıyım sen buraya .
Bende tabi gittim =D
Hoca= okadar rahat oturamazsın,okuldasın. biz kahvede bile böyle oturmuyoruz !
( banane lan nasıl oturuyosanız oturunn ! )
Hoca = geç şurada bekle ayakta.
( hay seniiin been .. diye diye ''şurada'' denen yere geçtim.)
2 - 3 dkka falan bekledim!
Sonra ;
Hoca = hadi geç otur .
!


9 Şubat 2009 Pazartesi


Kabus !!






Şiiiiiiiii Bilooooogggg Bugün bi kabus gördüüm =o OKULLAR AÇILMIŞTI ! SABAH SABAH OKULA GİDİYODUM ! BİRSÜRÜ ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ ! Gerçek mi Rüya mı diye arada gidip geldim ! Yok yok eminim Kabus !! Kesin Kabus ! ßak şimdi. Okulda müdür değişmişti. ilk dersimiz matematik'ti.vede derse yeni bir yüz geldi. Meğer okul müdürüymüş ve bizim matematik dersimize giricekmiş. İşe bak ya !! Bizim espirili İrfanımız gitti,yerine hüseyin diye biri geldi. Ama Yiğidi öldür hakkını yeme adam güzel anlatıyodu canım ! İrfan hoca gibi kendisi çözmüyodu.. Kabus Bu İştee !! Hala Şüphelerim var ama . Gerçek miydi değil miydi diye. Ayyy bilooogggg çok kötüydü yahu ! Bu kadar net bi kabus görmedim !! Ay vallahi gerçek gibiydiiii anaaaaam ! ßayılazaaaaam !! öyle işte bilogçum.



8 Şubat 2009 Pazar

..............


soyulmuş ruhumu görmelerinden korkuyorum..çelişkiler ağırlaşıyor boğazımda...tek hücreli bir gelecek sırat geçer gibi geçiyor damarlarımdan...ben hayatı anlamayı beceremedim ama hayat beni becerditerk ettiklerimden doğaçlandım...birazın içimde kalmıştı..kalabalıktın...birazın ağzımın kenarında hala ağlayan.gibiler ülkesinde..gibi gibi sevme beni...regl dönemlerin chat odalarında dolaşıyordu sen kalbinden kanıyordun oysa...kaybedilmiş cennetin yasaklı elmasıyım...tanıdığım en büyük sürtük kaderdi...ve tanrı kabusundan uyandı sıyırıp derisini yalnızlığın farkına vardı...gel desem maskeni takarsın.git desem sensizlikten ölür boynumdaki tülden kuğuasosyallik kaosa dışardan kahkahalarla gülmektir...yitirdiğim herşeyde kazandığım birşey var..kazandığım herşeyde biraz yitirdiklerim...bir yokluk türet benden...yükseklerde gözüm yok..zaten uçabiliyorum..kendime hoşgeldim..

Minibüssss !!!


-------

Minibüse Binmekten Nefret Ediyorum !
Minibüse Bindiğimde En Önde Oturmaktan Nefret Ediyorum !
Neden mi ?
Çünkü Şöferin Arkasına Oturduğum Zaman Arkadaki Müşteriler '' bi kişi uzatırmısın - 2 öğrenci uzatırmısın '' Diye Rahatsız Ediyolar !
Bi Kaç Adım Atıp Ver İşte Parayı Çok Mu Zor !!
Para Uzatmasınlar Diye Ya Özürlü Taklidi Yada Uyuyo Taklidi Yapmaya Zorluyolar Beni Yahu !
Ha Bişeyden Daha Nefret Ediyorum !
Minibüse Bindiğimde Kalabalık Olmasından !
Sıkışık Olmasından !
Düşmemek İçin Demiri Tutmaktan (ııyy herkes tutuyo orayı..Hele yarım saat tutup sonra bırakıp arkasından ben tutununca demirin yarımsaat tutulduğunda sıcak ve hafif ıslak olmasından ... !! ) Nefret Ediyorum !



7 Şubat 2009 Cumartesi

ÖZDİLEK ÖZDİLEK ALIŞVERİŞTE SIMSICAK BİR GELENEK =P


Evet bilog...
Bugün dünden azda olsa farklıydı
Dün bütün gün evdeydim,bugün 5 ten sonra evdeydim .
Yani 5 e kadar dışardaydım tek fark bu heralde ..


Bugün kapının çalmasıyla birlikte 12 de uyandım. Annemde özdileğe gidicekmişiz. giyinip çıktım.
Kahvaltı yapmadan .. ( benim için çok büyük kayıp bilog =D ).
Servisinin geçmesini beklerken donuyoduk ...
Sonra bindik bi minibüse gidiyoz kıyamete ...
Amk Harika şeyler vardı . Hepücüünde gözüm kaldı desem yeridir .. (gözüm kaldıysa bunları nasıl yazıyorum bakmadan
) demicem tabii ...
Annemin teli bozulmuştu onun için gitmiştik Özdileğeeeee ...
Ama orda tamir edilmiomuş Geri döndük .
Pekkan elektrionii aradık sonra gittk teli verdik. Sonra annemlerin oyunu vardı Tatlı Kaçık diye onun provalarını izlemeye gittik.
Çok komik ..
Sonra öyle işte ..

Yarınıda güzel geçirmem lazım ..
Dediğim gibi kabus başlıyo ve pazartesi işe başlıyorum ..
Hem okuyup hem çalışıyorum yanii ..
Bi tanıdığın oğluna bakıcakmışım 5 ten 8 e kadar..


6 Şubat 2009 Cuma







Yalnızlık ...

Kendimi bilmediğim bir sona hazırlıyorum. Tüm uğraşlar çabalar bunun için. Korkuyorum neyden korktuğumu bilemeden, ürküyorum. Hasret çekiyorum neye hasretim bilemeden, özlüyorum. Ve yaşıyorum ne için yaşadığımı bilemeden!! Öylesine bir hayat işte benimki.. tek başına tüm umutlardan mutluluklardan uzak. Sürekli bir şeylerden kaçıyor hissetmediğim duygular adına çaba veriyorum. Herkesi her şeyi geride bırakarak arkamı dönüp uzaklaşmak istiyorum yalnız çaresiz… yıldım artık kendime mücadelemden. Pes ettim!!
Sensiz geçen yıllarım vardı ya hani, hiçbir şey acıtamamıştı beni bu denli. Yine yalnız yine umutsuz ve yine çaresizdim ben. Eksiktin ama kimdin ki sen. Umursamıyordum bile. Kim olduğunu bilmediğim halde kaçıyordum senden. Yasamadan anlamak öyle zormuş ki meğer.. ve sen karşıma çıktın yeniden. İlk günlerde mutluydum bende. Mutluyum diyordum her önüme gelene onca yıldan sonra bende mutluyum. Herkese her şeye tüm yaşanmışlara rağmen mutluydum. Yavaş yavaş anladım senin için hiçbir şey ifade etmediğimi..
..Ve başlamalıydı artık mücadelem. Ne kadar zor olsa da senden vazgeçmeliydim. Gecelerce günlerce ağladım ama başaramadım senden bir adım dahi uzaklaşamadım. Ve hep bir gün senin baskasına aşık olacağından korkarak yaşadım. Hep bu sondan kaçındım. Ve gördüm işte. Sen başkasına aşıktın. Ben sana sen ona.. hayat değil mi işte? bu aşamadan sonra bitmeliydin benim için uzaklaşmalıydım senden çıkmalıydın hayatımdan. Gözlerine baktıkça daha çok acıyordu içim. Senden nefret ediyorum diye haykırmak istiyordum gözlerine bakarak.. sonra da saatlerce omzunda hıçkıra hıçkıra ağlamak. Sürekli düşündüm beni sana çeken ne diye. Hiç bir şey bulamadım belki de bu yüzden bu kadar çok seviyordum seni. Ve gözyaşlarımla süslediğim bu yazım senin içindi.
Artık başardım sen bittin benim için. BİTTİN!!
ELVEDA yaşam sebebim…
=alıntı=

..




Eskisi Gibi ...




Hani ansızın kapı çalar ya beklemediğin bi kişi gelir mutlu mu olsan üzülsen mi yada kapıyı açsan mı açmasan mı karar veremezsin...Ne yapacağını bilemezsin o kısacık zamanda herşey aniden gelişir...Aşk da öyle geldi bana biliyorum o beni görmüyor bile, belki de hakkımda kötü şeyler düşünüyor...Ama ansızın gelir dedim ya iki gün önce dikkat bile etmediğin şahıs bugünün de sevdiğin kişi oluveriyor yada sana öyle geliyor ne vardı ki sanki eskisi gibi dikkat bile etmediğim bi şahıs olarak kalsaydı niye böyle oluyor niye engel olamazsın cevabını bile bilmiyorum ama şuan ki durumumdan hiç mutlu değilim onu görünce içimde kelebekler uçuşuyor sanki öyle denir ya ama uçuşmasınlar istemiyorum ben eskisi gibi olmak istiyorum kendi halimde daha rahat daha mutlu.En azından birinin seni sevmediğinin verdiği üzüntüyü yaşamak istemiyorum...

Balon..



Bir sürü baLon bıraktım gökyüzüne.Bir zaman sonra görünecekLer bana.Bazısı sönmüş olacak.Bazısı soLmuş..Bazısı ise haLa aynı güzeLLiğinde güLümseyecek bana. .Bense çok değişmiş oLacağım ya da hiç değişmemiş.
Böööööööööööööööööööööö !!

Öyle Çok Seviyorum ki ...


Karşımdasın. Elimi uzatıp dokunabiliyorum sana. Ne büyük mutluluk bu... Gördüğüm en güzel şeysin. Senden öte tanımladığım başka hiçbir şey yok. Her şey senin adınla anılıyor benim dünyamda. Bütün çiçekler sen, bütün yıldızlar sen... Bir sanat eserisin, bakmaya doyamadığım. Tanrının bana armağanısın, ve artıyor her geçen gün sana hayranlığım. Yüzünde kuşlar, gözlerinde hayatın ta kendisi var. Öyle gerçeksin ki... Gözümü açıyorum sen, kapıyorum sen... Hiç bitmeyen serüven... Günümün en keyifli anı, uykumun en tatlı rüyası... Seni soluyorum, havadasın. Seni kokluyorum, doğadasın. Hele şimdi sonbaharsın. Ya da sonsuz bahar. Seni yaşıyorum, canımdasın. Canımsın... Sarılsam sana, bin yıl geçse, bir an bile ayrılmasak... Ten tene, yürek yüreğe sonsuz baharın en aşk dolu iki yaprağı olsak... Ağaç ağaç gezip, yeşersek, açsak. Yere düşsek, kalksak... Seni bilsem, bir tek seni. Seni görsem, bir tek seni... Sesin sarhoş etse beni... Öyle içimdesin ki...Bir saniye iste benden sensiz geçirdiğim, veremem. Sensiz geçecekse geçmesin zaman, istemem. Seninle yeniden doğdum, yeniden doğuşun kanıtıyım ben. Senden önce geçen zamanı, sana ulaşmak için yürüyerek geçirmişim, kimmişim bilememişim. Şimdi başımı çevirip geriye bakmıyorum bile. O yol yüründü ve bitti, artık seninle yürünecek bambaşka bir yol var önümde. Yorgunluk nedir bilmeyeceğim, hiç şikayet etmeyeceğim ve bir tek adımda bile tökezlemeyeceğim uzun, aşk dolu bir yol... Öyle aklımdasın ki... Ah, sensiz kalmıyor muyum bazen yıkasım geliyor gördüğüm bütün duvarları. Ardında seni bulurum sanıyorum. Ne ayrı koyduysa bizi, zaman ya da yollar, bir kalemde silesim geliyor. Sana dokunmamı engelleyen ne varsa, bir kadehi yere çarpıp tuzla buz eder gibi parçalamak istiyorum. İsyanım taşıyor, kendi öfkemden korkuyorum. Ve kavuşmak... Bunu düşünmek içimde kırılmış bütün aynaları tamir ediyor. Mavi bir yağmur başlıyor, ıslanıyorum. Maviye boyanıyorum. Öyle özlüyorum ki...Sen ol, hep ol, benimle ol, bende ol... Sendeyim ben, yüreğimi koydum yüreğinin üzerine. Aşk bu, başka isim arama. Hem de en koyu, en deli, en tutkulu... Öğreneceğim çok şey var sana dair. Bilmediğim çok şey var. Ama bir şeyi öyle iyi biliyorum ki... Seni öyle çok seviyorum ki...
((Mehmet Coşkundeniz ))

HEP SEN VARSIN .. !!

Hep sen varsın düşüncelerimde
Geceleri rüyamda,gündüzleri hayallerimde sadece sen varsın
Sağımda,solumda,aynamdaki yansımamda,nereye baksam hep sen varsın..
Artık ben ben değilim anladım ki ben senolmuşum
Yanımda olmasan da, sana dokunamasam da,hep içimdesin
Nereye gidersem gideyim seni içimde taşıyorum;
Hissettiğim duyguların esiri aklım, sadece delicesine yaşamak var seni seninle;
Elimdeki resmin her karesini ezberledim artık..
Kaç kıvrım, kaç çizgi varsa yüzünde hepsi beynimin tam ortasında;
Her geçen saniyede sana kavuşacağım güne biraz daha yaklaşıyorum;
Kokunu içime çekeceğim, sıcaklığını hissedeceğim, sana dokunacağım o an!
Zaman geçtikce sabırsızlanıyorum;
İçimdeki sevgi öyle bir çoşkuyla sana akıyor ki ben bile kontrol edemiyorum kalp çarpıntılarımı;

Allahın bana verdiği mucizeyi şimdi yanımda istiyorum
Hayatımdaki en güzel varlığı;seni; istiyorum
Seviyorum seni delicesine, uğrunda ölürcesine ;
Her zamankinden daha çok seviyorum seni;

Artık bu sevgi o kadar büyük ki içime sığmıyor;
Özlüyorum seni, mesafelere isyan edercesine akıyor gözyaşlarım;
Hiç kimsenin özlemediği kadar özlüyorum seni!
Sana kavuşacağım anı bekliyorum;
Zamanın çabuk geçmesi için uyumak istiyorum,fakat içimdeki heyecan buna engel oluyor;

Sana kavuşacağım anın heyecanı öyle bir çoşkuyla sarıyo ki;
Bedenimin kontrolünü kaybediyorum;
Yağmur, denize düştüğünde deniz, yeşile düştüğünde yeşil, toprağa düştüğünde toprak kokar;
Yağmur, saçına düştüğünde sevgi, eline düştüğünde özlem,kalbine düştüğünde aşk kokar;

Ben yağmuru göğsüme düşürdüm, şimdide beni hayata bağlayan yağmur damlama;SANA; Kavuşacağım anı bekliyorum ...

3 Şubat 2009 Salı

">

Arada bir aklıma sen gelince yine
Arada bir gördükçe rüyamda ben seni
Arada bir eskimiz gelince aklına)
(arada bir göz göze gelince eskimizle
Arada bir gözlerin dolup dolup taşınca
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir görüşelim seninle biz yine
Arada bir sevişelim
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Sokaklarda el ele dolaşalım gizlice
Sinemalarda sarılalım birbirimize
Kimseler görmesin senle beni birlikte
Kimseler duymasın etrafta bizleri
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir görüşelim seninle biz yine
Arada bir sevişelim
Arada bir buluşalım seninle biz yine
Arada bir son defa

2 Şubat 2009 Pazartesi


Bağa girdim yaprağa
Doyamadım sarmağaaa
Ben onu almadan
Girmem gara topraaaa
Huuyyyhhh bu da benden size mani olsun


Bu sinsiynen olmaz yawruum guzuuum. Bah sana ben meryemi alcam olluuum, ahilli ol olluuum, yiharim evinizi basiniza...


"Bunnar deliganli ya...ganlari deli akiyur...zumzuk vuruyular".


Adananun köprüsü çağl çağl çağlıyor.bu yar senin arkandan nazlu nazlu ağluyor.....


şahikada hiç sevmez: beni anası kılıklı soyhası batasıca çektice damar kuruyasıca hurşik


' osman, kuzuumm bana oradan köfte söyle pilavı bol olsun'


şekerim düştü dansiyonum furladu ha yogmu dadlu bişeyle azumuz dadlansun

vayh, vayh! Hala canim mi diyorsun su gariya ho$$ik! Yooooh benim oglum o, benim oglum o. Goy goy goyugn ogluuuum, boy boy boyugn ogluuum. El gizi almis da, yulari dahmi$ oglum... Oooooyh dihandim... Oyyyh dihandim oglum, dihandim... Kofte geliyur mu Osman?

sabah kalktığında guru gayısının üstüne bi bardah içiyörsün,hemen alttan açiyör


pekte sısıgaymış sısgalarda sinsi olur derler büyüklerimiz ama bilmiyorum)uyy zaten hastayım oglum zaten hasatayım bi lokma yesem hemen dıganıyorum bağ hele bi köfte yeyim ben osman bağ hele osaman zaten içim almıyor pilavsız heç yiyemem

1 Şubat 2009 Pazar

14 Şubat Sevgilisizler günü.

Bi sevgilisiz 14 şubat daha .
Her 14 şubat mı boş geçer ha blog ?
Aslında Bence saçma bi gün :D
Nedendir bilinmez :D
Belkide hiç 14 şubata denk getirememiş olmamdan kaynaklanıyodur :D

-

Can Yücel

BULUŞMAK ÜZERE
Diyelim yağmura tutuldun bir gün
Bardaktan boşanırcasına yağıyor mübarek
Öbür yanda güneş kendi keyfinde
Ne de olsa yaz yağmuru
Pırıl pırıl düşüyor damlalar
Eteklerin uça uça bir koşudur kopardın
Dar attın kendini karşı evin sundurmasına
İşte o evin kapısında bulacaksın beni
Diyelim için çekti bir sabah vakti
Erkenceden denize gireyim dedin
Kulaç attıkça sen
Patiska çarşaflar gibi yırtılıyor su ortadan
Ege denizi bu efendi deniz
Seslenmiyor
Derken bi de dibe dalayım diyorsun
İçine doğdu belki de
İşte çil çil koşuşan balıklar
Lapinalar gümüşler var ya
Eylim eylim salınan yosunlar
Onların arasında bulacaksın beni
Diyelim sapına kadar şair bir herif çıkmış ortaya
Çakmak çakmak gözleri
Meydan ya Taksim ya Beyazıt meydanı
Herkes orda sen de ordasın
Herif bizden söz ediyor bu ülkenin çocuklarından
Yürüyelim arkadaşlar diyor yürüyelim
Özgürlüğe mutluluğa doğru
Her işin başında sevgi diyor
Gözlerin yağmurdan sonra yaprakların yeşili
Bi de başını çeviriyorsun ki
Yanında ben varım



Sen boşver onları uç gönlünce
Onların hiç kanatları olmadı ki...
Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi...
Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz.

Kelebek..kelebekk..sen uç hep gönlünce...Kelebek kelebekk..sen uç hep gönlünce...

Şimdilik tek isteğim bu ..

Umutlarımı, hayallerimi, rengarenk düşlerimi koskoca bir bavula doldurup gökyüzünde akıp giden bulutların üstüne çıkarak kaybolmak istiyorum.

İstediğim hayatların yaşanıldığı yerlere geldiğimde ise yağmur olup içlerine yağmak...

Şimdilik tek isteğim bu...




Hakkımda

Fotoğrafım
Yüzme bilmeden, Daha deniz görmeden, Hiç güneşte yanmadan.. Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan Aşkı tatmadan daha, Onla sarhoş olmadan, Hiç sevişmeden daha, Şimdi ölmek istemem daha hiç gülmeden Çoban yıldızı Sen benle kal, çoban yıldızı Hep benle kal, çoban yıldızı Zamanın varsa Ben hiç kimsem olmadan Tepeden tırnağa ona hiç sarılmadan Şimdi ölmek istemem kalbine dokunmadan Hadi al götür beni hala benimmişler gibi Evime yurduma Taze meyve tatları yağmurlarında Çoban yıldızı Sen benle kal, çoban yıldızı Hep benle kal, çoban yıldızı Zamanın varsa, az daha...

İzleyiciler


bla bla bla... (:

bla bla bla... (: